Dani's Place
Music, Art and more.

Blues Appeal

Blues Appeal is eind 2021 gestart met 5 zeer ervaren musici die elkaar vonden in de doelstelling om een zeer gevarieerd en zeker niet alledaags blues repertoire van hoge kwaliteit op te bouwen. Met hun authentieke blues, soms wat meer jazzy blues maar ook hedendaagse blues blijven ze muzikaal altijd dicht bij het origineel, maar door de karakteristieke stem ‘met een randje’ van de, uit Amerika afkomstige zangeres Diana, krijgen de songs wel een geheel eigen karakter. 

In 2023 is er een wisseling geweest en heeft de band een doorstart gemaakt met drummer Dick Sol, die nu samen met bassist Frans de ritmesectie van de band vormt. Gitarist Wim en toetsenist Wim ( ja 2x Wim) spelen de mooie melodielijnen van de prachtige nummers die zij ten gehore brengen. In oktober 2023  is de band gegroeid naar 6 personen door aansluiting van saxofoniste Dani, die mooie tapijtjes onder de zanglijnen van Diana legt en de "lady blues" feel van de band versterkt.

Met nummers zoals Bad case of loving you (versie Koko Taylor), Close to my fire (Beth Hart/Joe Bonamassa), Damn your eyes (Luce Dufault), Ghetto woman (BB King / versie Marva Wright) Still got the blues (Gary Moore) en  Summertime (Joanne Shaw Taylor ), krijg je een idee van het repertoire.

Nieuwsgierig? Graag treden zij op in cafés, kroegen, feesten, festivals, wedstrijden en andere gelegenheden!

Kortom: als je een bluesband zoekt met ‘appealing lady blues,  with a feel and a bite’ ben je bij hen aan het juiste adres!


De bandleden
Zang: Diana Hanss
Bas & Backing vocals: Frans Beekenkamp
Drums: Dick Sol
Gitaar: Wim van den Oever
Toetsen: Wim Jansen
Saxofoon & Backing vocals: Daniella Mambré


De facebook pagina van Blues Appeal, leuk als je een like achterlaat!

Promo video en optredens van Blues Appeal