Dani's Place
Music, Art and more.


Coverbands, Blues bands en meer, je vind ze op deze pagina. 

Op zoek naar een band voor een muziekpodium, festival, café of feest, dan ben je hier op de juiste plek. Al deze bands bestaan uit ervaren muzikanten, die een geweldige show kunnen uitvoeren. Klik op de bandnaam voor meer informatie, promovideo's en foto's van de band of artiest.Blues Appeal
Niet alledaags blues repertoire van hoge kwaliteit ‘appealing lady blues,  with a feel and a bite’.

Blues Garden
Blues Garden bestaat uit 8 muzikanten met de geweldige zangeres Daisy als frontvrouw! Met een gevarieerd repertoire van opzwepende Blues, gevoelige soul, swing, Rock "n Roll en een funky Groove, staat Blues Garden met zijn unieke blazerssectie garant voor dampende optredens!

CableHouse
Van Chicago Blues tot Texas Shuffle, bekende covers, eigen composities en vooral heel veel energie! Dat is de CableHouse Blues Band!


De Simca's
Dat lekkere rammelende Rock'n Blues Bandje. Tot het op het bot geïnfecteerd met het werkelijke Blues Virus is het hun doelstelling om ook hun publiek te laten swingen en aan het bewegen te krijgen.

Funky Blue Bastards
Lekkere, vette blues want Funky Blue Bastards (FBB) is een energieke band uit de omgeving van Utrecht. Zes doorgewinterde bluesmannen, die allen hun sporen op de diverse podia hebben verdiend, spelen in een aantal gevarieerde sets lekkere, stevige blues/bluesrock muziek afgewisseld met een paar meeslepende ballads.

Henk Bosman trio/quartet/quintet/sextet
Henk Bosman laat zich begeleiden door een keur van muzikanten die hun sporen ruim verdiend hebben in de muziek door de jaren heen. Als Trio zowel als Quartet, Quintet, Sextet wordt zowel de Blues vertolkt alsmede Rock, Fusion, Jazz. De improvisatie is de magie die in elk nummer naar voren komt.

Just In Case
Just In Case is een eigenzinnige coverband, die bekende covers speelt maar die wel in een jazz- en souljasje hijst.

Long Way Blues
Long Way Blues put uit een stevig repertoire van bekende blues-klassiekers

The longfield bluesband
The Longfield bluesband, 4 gasten, liefhebbers voor een onvervalste blues vibe. 2.5 uur blues songs.

The Jay Bodean Band

The Jay Bodean Band is GEEN tribute band en GEEN cover band, het is een band die eigen nummers brengt (en een paar spetterende covers). Het is Blues met Funk, Soul, R&B, Rock, Jazz en zelfs Country invloeden