Dani's Place
Music, Art and more.

Dani's Arts & Crafts

 Stap binnen in de kleurrijke wereld van Daniëlla Mambré, . Zij is een ware creatieve geest, van jongs af aan al gefascineerd door de schoonheid van de natuur. Als kind bracht ze uren door met het maken van schetsen van dieren en bloemen, waarbij ze al vroeg haar talent en passie voor kunst liet zien.
Op volwassen leeftijd heeft zij haar artistieke horizon verbreed en is zij ook gaan schilderen. Haar zoektocht naar de juiste materialen en tehnieken heeft geresulteerd in een kleurige collectie schilderijen. Ze heeft een unieke gave om sfeer op diverse en bijzondere manieren weer te geven en speelt graag met licht om emoties en ambiance tot leven te brengen.


Maar Daniella's creativiteit beperkt zich niet tot het schilderen alleen. Ze is ook een muzikant en speelt saxofoon in een Bluesband. Haar liefde voor muziek en kunst voedt haar nieuwsgierigheid en haar verlangen om continu nieuwe manieren te ontdekken om sfeer en emotie uit te drukken.
Daniëlla Mambré is autodidact, een levenslange leerling die altijd op zoek is naar nieuwe mogelijkheden om haar artistieke visie te verrijken. Haar werken zijn een weerspiegeling van haar innerlijke wereld en sfeerimpressies die zij heeft opgedaan.

Wij nodigen u uit om haar werk te verkennen en deel te worden van haar creatieve reis. Laat u inspireren door de levendige kleuren, de speelse lichtinval en de diepe emoties die in elk van haar kunstwerken tot uiting komen. Welkom in de kunstwereld van Daniëlla Mambré.


Voor kunstmarkten waar Dani aanwezig is, check de agenda! HIER


Bekijk hieronder een foto collectie van de diverse werken. Sommige schilderijen zijn ook als postcard verkrijgbaar.

Klik op de afbeeldingen voor beeld van het volledige werk. Bij interesse of voor prijs aanvragen, mail dan danisart@danisagency.nl

Working with acryl medium, Talens Amsterdam Acrylic retarder and glacing medium 2024


Acryl op Canvas 2024

 


 

 Palet knife paintings 2023/2024

 
Mini Paintings Acryl on canvas 5x5cm incl. standard. 2024


The Colorfull period 2023

  

Mini Paintings Acryl on canvas 5x5cm incl. standard. 2023
 

 Mixed media 2010